Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

29 december 2014

skinka över?

Skiva den sista skinkan i skivor, lägg på bakplåtspapper, bre på lite senap och svartpeppar. Lägg på (feta)ost, blötlagda katrinplommon, konserverad frukt (ananas, persika) och grädda i ugnen 15 minuter. Koka ris eller pasta till. Riktigt gott.

5 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Ingen skinka här så det finns inga skinkrester. Men om jag hade haft skinka skulle jag testa det här. Verkar super gott.
Allt gott
Annika

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Helt rätt! Man ska inte slänga mat, det har jag fått lära mig sen jag var liten också. Det där lät gott, jag brukar strimla skinka och frysa in om jag får kvar efter jul.

Hanneles bokparadis sa...

Annika Christensen, man kan variera efter egen smak.

Karin, vi är väldigt duktiga på att äta upp den mat vi köper :)

Anna/notonmusic sa...

Mums! Tyvärr tog skinkan slut på "vanligt sätt" i år - på hårdmacka med senap och äppelmos.

Klimakteriehäxan sa...

Hade varit kul att testa. Men vår skinka är slut!