Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.
17 november 2014
fest för en finne
RostadSkogaholmslimpa och rökt makrill, det var för ett antal år sedan sist.
I morgon får det bli med messmör. Maken vill inte ha, jag får äta ensam.
Här är en som är uppvuxen på rökt makrill. Jag växte upp i en fisk affär hos min farfar. Han rökte själv och jag fick sälja. Som 5 åring cyklade jag med låda där bak och sålde. Ofta hämtade jag makrill eller en havskräfta i kylen och tog med till kojan. Nostalgi blev det här. Gott är det iallafall hälsa maken det. Ha en skön helg Annika
9 kommentarer:
Rökt makrill gillar jag, men messmör är väl inte riktigt i min smak. Ha det gott.
Gunnel, ibland blir jag sugen på konstigheter :)
Jag förstår maken mer än väl! Men desto mer till dig att kalasa på :-)
Znogge, snart tröttnar jag nog :)
Här är en som är uppvuxen på rökt makrill. Jag växte upp i en fisk affär hos min farfar. Han rökte själv och jag fick sälja. Som 5 åring cyklade jag med låda där bak och sålde. Ofta hämtade jag makrill eller en havskräfta i kylen och tog med till kojan.
Nostalgi blev det här.
Gott är det iallafall hälsa maken det.
Ha en skön helg
Annika
Annika Christensen, härlig nostalgi! Makrill och havskräftor smakar maken också... men inte Skogaholmslimpa :)
Messmör är GOTT!
Jag borde bli sponsrad av Fjällbrynt så mkt messmör äter jag. Helst på hård macka...
Klimakteriehäxan, jag har mina perioder ibland...
Helga, skriv och föreslå det!
Skicka en kommentar