Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

18 november 2009

Google helt manuellt

Oändligt många träffar, gäller att veta här i livet vad man letar.

12 kommentarer:

Helga - precious sa...

Tänk så allt har förändrats... det är ändå en annan känsla att slå i böcker...

AnnCharlotte sa...

...det var roligt ;) googla manuellt.
Jag googlar gärna på datorn men böcker vill jag hålla i och läsa på vanligt sätt.

Hannele sa...

Helga, visst skulle livet vara tråkigt utan böcker, samtidigt som het är underbart att hitta snabb information på Google.

Ann Charlotte, ja, visst vill man ha både och.

Znogge sa...

Ja verkligen!nogge

Hannele sa...

Znogge, det tar tid om man inte vet vad man letar..

Annika Christensen sa...

Vi har inte så stort bibliotek här på landet. Däremot har vi enbokbuss.
Fast den stannar inte så länge.
ha det gott
Annika

Hannele sa...

Annika Christensen, vi kan beställa och lämna böcker gratis till vilket bibliotek som helst. Bokbussen var våra barns favorit och veckans höjdpunkt. Ha en bra dag.

billan sa...

Tänk förr då var jag på biblioteket flera gånger i veckan. Nu för tiden blir det allt mer sällan. Ofta blir det att jag köper travar med "vanlig" böcker, både på nätet och i bokhandeln. Googlingen efter information blir oftast i soffan med bärbara i knät:)
Men jag tror nog att jag bläddrar i "pappersböcker" nästan lika ofta som förr........

Polargrevinnan sa...

Ja, det är mycket som har förändrat sig med åren - både till det bättre och sämre.
Det här med att vi kastar mat i onödan är inte bra. Jag vet de som häller ut mjölken för att det är dagens datum på den. Upplysning och åter upplysning är vad som måste till. Vilken bra idè av ungdomarna med matserveringen.
Dator eller böcker, båda behövs.
Läsa nyheterna på Tv på morgonen -
kan inte tänka mig det,och en bok i sängen - vad underbart.
Ha det så bra. Viola

mormor Hannele sa...

Billa, böcker vill jag läsa som vanligt, tidning oftast också, men kan bläddra på webben med. Men mycket av olika sorters information googlar jag. Maken var hos doktorn, och läkaren googlade också..

Viola, mycket ändras, även till det bättre. Att slänga dagens mjölk är väldigt dumt, kan man inte dricka, kan man göra plättar, sås, baka bröd och bullar.. Folk har glömt att smaka, jag som växte upp utan några datum alls :)

NinaH sa...

Det är bra med både och... men utan "boksökning" kan jag nog aldrig leva!;-) Dessutom får jag lyckliga vibrationer bara jag ser ett arkiv eller bokrader som dessa!! ;-)

Hannele sa...

Nina H, visst ska vi ha både och, jag blir också lycklig av att ha många böcker runt om mej.