Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

7 augusti 2008

Vad är det som har krånglat?

Riktigt nervös blir man, jag ser fortfarande inte min blogg,
men kan tydligen göra inlägg och läsa kommentarer.Jag har varit med min mor idag, jag fick tillbaka mina egna körsbär, som hon förädlat för vintern. Hon plockade även krusbär hos mej, på vintern kommer hon att bjuda mej på krusbärskräm.

15 kommentarer:

Monica sa...

Puh, där är du ju igen. Ja, nog kan man bli orolig för mindre... Tänkte en snabb tanke, vad gör jag om min blogg liksom går upp i rök? Huvva... Men det har känts lite svajjigt ett tag, allt funkar inte alltid som det ska. Vi får hålla tummarna...

Hanneles paradis sa...

oj, du ser min blogg?
Jag ser inte min blogg själv,
men kan läsa kommentarer och annat...

Anja sa...

Jag ser din blogg.
Även jag har haft problem men har lyckats att lösa dem idag.
Ser förresten gott ut!

mvh, Anja

Monica sa...

Om jag klickar på länken till din blogg hos mej så får jag en otäck felkod men om jag klickar direkt på inlägget så kommer det upp och ser alldeles ok ut.

Hanneles paradis sa...

Anja, skönt att nån ser det, själv ser jag den inte (bara mina andra bloggar, konstigt).

Monica, det var ju märkligt, hoppas allt normalt igen, när jag vaknar på morgonen..

Filifjonkan sa...

ååå så fina bär du har nu mums Men hör du jag tittar på åsktrackern och jag gissar att det varit åsknedslag i er server på bloggen troligtvis. Antagligen är fler av ert märke sönder , Kolla hos dem du vet har samma som du?

Hanneles paradis sa...

Filifjonkan, min mor kan. Jag börjar förstå, att andra haft problem, servrar skadade, så jag hoppas allt normalt, när jag vaknar i morgon...

Shabby - Marianne sa...

Hvor ser de lækre ud :-) Og jeg køber også tit kød hos gårdslagteren - det smager bare bedre. Jeg har tidligere idag prøvet at lægge en kommentar på din blog, men det ville den slet ikke være med til

Hanneles paradis sa...

Marianne, du ser tydligen min blogg i alla fall, der gör jag inte själv... Visst känns det bra att köpa fint kött på gårdar, inte mycket dyrare heller.

synne sa...

Godmorgon.
Här ser jag din blogg med.
Fina bär din mor "förädlat" åt dig.
Har prövat att göra körsbärslikör. Får se hur det går.
Krusbär har jag inte ätit på hur länge som helst.
Det är ju så gott...
Sköt om dig hoppas du ser din blogg snart.
Kram Synne.

Hanneles paradis sa...

Synne, jag ser fortfarande inte min blogg. Maken gjorde körsbärslikör förra året, det blev bra, slånbärslikör gör han oftare, härligt att ha egen krusbärsbuske. Kram.

malou sa...

Men vad hjälper det att ha egna buskar med både gröna och röda krusbär, när vidriga "krusbärstjuvar" har plockat rent på buskarna under en obevakad helg :-(. Jag blev jättearg och lessen. Men vinbären har dom låtit vara kvar, både svarta och röda.

Hanneles paradis sa...

Malou, tråkigt, du kanske får ha nät,
eller du kanske inte menar fåglar...

Anonym sa...

Det där skulle jag också vilja smaka på - ser smaskens ut!

Hanneles paradis sa...

Helga, det sparar vi till jul :)