Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

8 augusti 2008

08-08-08

Och helt plötsligt är allt som vanligt igen med bloggen!Hade jag inte varit gift, kanske jag gift mej denna dag.
Mycket fest i Stockholm. Hur firar du denna speciella dag?

16 kommentarer:

synne sa...

som så många andra.
Men det är kanske speceilet att gifta sig ett sånt datum.
Kramen mig.

Hanneles paradis sa...

Synne, många väljer ju roliga datum. Kul att du ser min blogg, själv gör jag det inte, ännu... fast jag kan kolla kommentarer, bakvägen. Kram.

Roses and stuff sa...

Denna min sista semsterdag firar jag med att göra - ingenting! Det är ibland det bästa jag vet!
Kram!

Hanneles paradis sa...

Katarina, vi har en del gemensamma intressen ;)
Kram

Anja sa...

Jag gifte mig första gången 1964.04.04. kl 14 och fyra var då inte mitt lyckotal...så att åtta som är två gånger fyra skulle kanske vara dubbelt så jä()ligt!

moi, Anja

Hanneles paradis sa...

Anja, hihi, jag förstår :)
(kan du se min blogg??)

malou sa...

Min länk till din blogg fungerar inte, jag får bara ett märkligt felmeddelande från Blogger. Jag måste googla efter dig för att hitta dig - och det var ju en lättnad att det gick! Men vad är det som har hänt - egentligen??

Hanneles paradis sa...

Malou, nu verkar det fungera igen :)

Filifjonkan sa...

Hahaha ,,,ja du man kan undra vad som händer men jag tror inte vi får några svar bara att vara glad att det är som förut och gilla läge kram på dig

Hannele skrattar sa...

Filifjonkan, jag som slet med html-koder, allt, och hittade inget fel, men nu är ju allt normalt igen (behåller reservbloggen som reserv :)

NinaH sa...

Uhm- kan undra hur många i världen det till slut blev som valde dagens åtta-kombinations-datum för celebration eller bröllop! Mig gick det trots allt rätt obemärkt förbi... För semsterslapp fortfarande för datum-koll!;-)

Hanneles paradis sa...

NinaH, jag gillar udda datum, jag hört några som gift sej jag råkar vara gräsänka just denna vecka, så tur att jag redan är gift :)

Monica Hansen sa...

hej igen:)

Hannele sa...

Monica, härligt att finnas till :)

Solvarm sa...

Hej Hannele!

Ja vi var ju en vecka före i tiden, med vårt giftemål, men vi är fortfarande jättelyckliga så här en vecka efter :)))

Kul att din blogg fungerar igen, men under felet, så upptäckte jag ju dina andra bloggar, en mycket trevligt bekantskap, så det var både på gott och ont. Irene

Hanneles paradis sa...

Irene, det bådar gott, önskar er riktigt många lyckliga år tillsammans. Skönt att bloggen fungerar, jag har ju min jul- och promenadblogg.