Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

12 januari 2007

Ljusstark komet i kväll

Vid solnedgången kan man se kometen McNaught. Maken hittade billig stjärnkikare, vi har sett ytan på månen med det. Jag har alltid väckt barnen på natten, om det varit månförmörkelse, Halepop eller annat spännande.

8 kommentarer:

JULIEK sa...

Spennende. Så roligt med en stjærnkikare da, måste få høre om ni ser något : )

Anonym sa...

Här var det molnigt så det sket sig.

Hannele på Hisingen sa...

Molnigt och småregnigt här också, syns inget tyvärr.

Anonym sa...

jag undrar just om ni sett Fugelsang när ni kikade på månen?
trevlig helg

Anonym sa...

Vad häftigt att kunna kika så där! Jag har inte ens en vanlig kikare men ska köpa en billig. Kanske man kan spana in om grannarna har fina blomskott eller så...
Nä, skojar bara. Man får inte tjuvkika.
Ha en trevlig helg Hannele!

Hannele på Hisingen sa...

Cia, Fuglesang hade tyvärr hunnit landa, innan vi köpte kikaren.

Marie, stjärnkikaren är ganska svår att ställa in och alldeles för långsam för att kunna titta på fåglar och människor :)

Anonym sa...

Hej hm jaha du kikar på grannarna? tror inte på kometer..fnissar ja da men det är ju intressant har ett bildspel med alla galaxer o lite sånt helt underbart men tyvärr kan man inte lägga in det på bloggen säger Filifjonkan som önskar dig en riktigt fin surfhelg

Hannele på Hisingen sa...

Filijonka, jag måste göra dej besviken, man kan inte titta på grannar med en kärnkikare, men surfingvädret har varit perfekt :)