Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.
17 oktober 2014
jag gör som mästerkockar
Jag tycker det är tråkigt att följa recept, men har jag olika ingredienser, typ rester exempelvis, kan jag trolla och improvisera fram god mat.
17 kommentarer:
Så dyrt som det är med mat så måste man kunna improvisera i köket. Det är även ett bra sätt att hushålla med Jordens begränsade resurser.
Ulla Laiho, precis så! Det går åt mycket resurser att producera mat... och kostsamt att ta hand om avfallet också.
Håller med! Ibland blir man inspirerad, men ibland är ingen mat kul ...
Jag brukar också trolla ;)
Klimakteriehäxan, och äta bör man annars dör man...
Helga, trolla är roligt :)
Om man improviserar kan ju ingen beskylla en för att ha glömt någon ingrediens heller! Bara fördelar!
Ha det iprivisationsgott!
/Ruben
PS
När jag skriver det här, är det knappt jag ser texten. Den har sedan en tid blivit jätteliten. Vet du vad man kan göra åt det?
PS Jag kom på det själv.
/R
Ruben, så sant så, bara fördelar!
Bara fantasin och plånboken begränsar ;-)
Znogge, så dyr mat har jag aldrig lagat :)
Exakt min stil att laga mat. Lite inspiration från andra och mycket av min egen påhittighet. Oftast med bra resultat!
Jaha och vad är nu detta?
Lena, toppen!
Inga M, nån köttfärs-svamp-knyt.
Ser gott ut på din tallrik! Att svänga ihop en rätt av rester brukar oftast bli en väldigt gott. Ibland godare än innan.
Trevlig söndag!
Merja, eller hur!
Det låter bra att improvisera!
Ann-Christin, roligast så!
Skicka en kommentar