Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

8 november 2013

Ny frys efter 14 månader

Vi har inte bråttom, kunde leva bra även utan frys ett år.

8 kommentarer:

znogge sa...

Men vad fick er att beställa en när ni vante er vid att leva utan?

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Znogge, vi behövde även ny kyl :)
Men tänker inte hamstra mat...

Helga sa...

Bra gjort att klara sig utan. Det går säkert om man ställer in sig på det, men jag tycker det skulle vara svårt. Man måste bara komma ihåg att tömma frysen på dess innehåll ibland så inte grejerna får ligga för länge.

Filifjonkan 1 sa...

Hej Hannele, Ja man behöver en frys särskilt till jul märks det.Åskan tog min i somras så jag fick med skaffa en ny dyrt är det men den är värd sina pengar Hoppas du blev nöjd med din nya nu

Hannele sa...

Helga, härligt att ha tömt allt, nu ska jag inte hamstra mer.

Filifjonkan, jo, nu kan vi äta glass :)

ulla laiho sa...

Duktigt att klara sig utan frys så länge!

Vi har stängt ned frysarna på landet och plockat allt till hemfrysarna - kan inte ens föreställa mig längre hur det är att leva utan frys. Ett himla spring till affären var och varannan dag blir ett måste utan frys. Tar hellre en tur med kameran i naturen och plockar något ur frysen när jag kommer hem.

♥ Hannele sa...

Ulla Laiho, vi handlar inte så ofta, det är inte fryssaker jag saknar, utan färsk mjölk :)

Inga M sa...

Skulle inte kunna leva utan en fungerande frys, inte ens en vecka!

Ha en trevlig helg!