Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

4 december 2012

Rätt russin till glögg

Några säger att de inte gillar russin, men menar ofta mörka russin som vanligast i Sverige. Men det finns ju gröna, vita, gula russin, den ena olik den andra i smak. Ingen glögg utan russin och skalad mandel. Kul att duka med lite olika sorter till glöggbordet.I utländska mataffärer finns stort utbud fina russin.
I England är man duktig med torkad frukt även till julbak.

4 kommentarer:

Znogge sa...

Jag är en någon och står fast vid det. Konsistensen är gräslig dessutom! Gula är liiite bättre men nej... Jag koncentrerar mig på glöggen i stället ;-) Och en pepparkaka för att bli snällare!

♥ Hannele sa...

Znogge, synd.......

Merja sa...

Att det finns olik var nytt för mig. Får nog gå och leta:)

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Merja, finns i invadraraffärer, men även i de flesta vanliga affärer.