Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

7 juni 2008

Klantigt

Vi tanter skulle åkt till Skåne för att titta på trädgårdar, det har vi gjort många år. Jag var säker på att vi ska åka på lördag, men tanterna åkte på fredag. Tajt program och de kunde inte vänta på mej. Lite snopet, matsäck, vandrarhem och frukost var beställt, men jag satt på Hisingen.Så här fina trädgårdar kan man se, om man kommer till Skåne.

22 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Men Hannele så tråkigt. Hoppas du istället kan vara med på nästa träff i Botaniska!! Kanske muntrarupp något;-) Kenneth K samankallar på det nya forumet.

Hanneles paradis sa...

Fritt ur hjärtat, tack, ska kolla på forumet. Sånt som händer mej, men jag har inte haft tråkigt, upptagen med havet och gäster och förhoppningsvis missar jag inte nästa år :)

Shabby - Marianne sa...

Det er dog den skønneste figur jeg længe har set :-)

Hanneles paradis sa...

Marianne, eller hur :)

evans sa...

Äsch, vad trist! Hoppas att det blir fler trädgårdsturer framöver!

Hanneles paradis sa...

evans, först blev jag ganska besviken, men har nu haft roligt på annat håll och hoppas det blir tur till Skåne nästa år.

n sa...

Stackars Hannele!

Nina sa...

Men... bara en fjärdedel av mitt namn kom med...

Hanneles paradis sa...

Nina, lite snopet var det allt,
men nu har jag kommit över det.

Britt sa...

Vad tråkigt att missa den resan, men ni kanske kommer iväg nästa år. Ha det bra.//Britt

Hanneles paradis sa...

Britt, fick hitta på annat roligt :)

NinaH sa...

Oj! Vet ju du brukar bege dig dit. Hur kunde det bli så här... undrar man ju förstås....?

Hanneles paradis sa...

Nina H, precis, hur kunde jag missa,,, klantigt.

Inkivääri sa...

No voi:/ Mutta onneksi sinullaon ihana oma puutarha - ensi kerralla sitten paremmalla onnella!

Ingrid E sa...

Synd om dig för Skåne är så vackert så här års. Tur att du har fullt upp ändå.

Hanneles paradis sa...

Inkivääri, joo, omassakin puutarhassa on tekemistä ja nauttimista, talo täynnä poikia ja tyttöystäviä, joten ei aika tullut yhtään pitkäksi :)

Ingrid E, lite synd om mej, men skönt att jag inte missade dotterns underbara överraskings grillparty, med massa folk och god mat :)

Helga sa...

Men då - det var ju inte kul alls
:(

Hanneles paradis sa...

Helga, synd faktiskt, jag hade sett framemot att få vara med tanterna och se vackra trädgårdar, men nu fick jag roa mej med andra saker.

Anja sa...

Du verkar inte lida av någon överdriven konspirationsnoja i a f;))!
De e' gott gry i dig! Heja för god sjävkänsla!

mvh, Anja

Hanneles paradis sa...

Anja, man får hitta på andra roliga alternativ, när man blir strandsatt. Det blev så trevligt med lite överraskningsparty och annat, så kanske var det tur att jag inte for iväg, förhoppningsvis är trädgårdarna kvar nästa år.

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Hmm inte kul..=( usch o fy så trist. Ja du får ha siktet på nästa år...Vackert inlägg om Brännö...så svenskt och härligt med klippor / kram åsa

Hanneles paradis sa...

Åsa, tråkigt, för jag hade sett framemot Skåne-resan. Nu fick jag lämna den egna ön för lite utflykter på närmare håll :)