Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

3 januari 2007

Mina nyårslöften 7-8

7. Chins. Jag ska klara av att dra upp mej, jag var nere i -5 kg, men gick upp och nu behöver jag mer muskler.


8._Jag_ska_inte köpa servetter, inte en enda på hela året, hur söta dom är. Studentservetter och svenska flaggan har jag så de räcker till eventuella barnbarns studentfester också.

11 kommentarer:

Linnea sa...

Hahaha! Du kan ju ordna en servettloppis! =D

marie sa...

Tänk en sådan lekställning har inte jag sett på många år. Tänk när man var liten och äntligen vågade klättra upp på den höga och svinga sig, hängande i knäna! Iiiihhh!

Roomservice sa...

Min sambo har köpt ett hemmagym - ska kolla vad chins betyder ;0)

Hannele sa...

Linnea, ja, nu är de alla snyggt i ett skåp i alla fall :)

Marie, det är jag och min lillebror i Åbo, i våra gamla lekplatser och minns, vad vi kunde göra, för så där 45 år sedan :)

Roomservice, chins kunde man göra utan att blinka, när man var barn. Man kan hänga en stång mellan dörrkarmar, finns att köpa, om man vill träna i smyg hemma..

Anonym sa...

Godmorgon Filifjonkan tror inte Hannele att inte köpa mer servietter,,,fnissar. När hon ser en ny sort med vackra mönster kanske den med bokmärkesänglarna de stora 4 st på varje serviett då tror jag Hannele köper ändå! J du är ju inte precis utan men du lever ett "rikt" liv även i serviettter! :)

Hannele sa...

Filifjonkan tror att jag inte kan hålla mitt nyårslöfte, kanske om jag ser något med blåklockor på :)

Romy sa...

Hej Hannele!
Jag kom via Liz i Tyskland till din sida. Trevligt!
Servietter...har en granne som samlar och har över 4000 pydlig i pärmar.
Önskar dig god fortsättning på året.
Hälsningar
*Romy* från Småland

Lis sa...

Ach du liebe Güte, was machst du mit so vielen Servietten????????

Hannele sa...

Romy, kul att se dej här. Tänk att jag inte är värst :)

Lis, ich weiß es nicht :)
Ich kauf nicht mehr diese Jahre.

cleopethra sa...

Ha, ha, min sambo skulle bli överlycklig om jag också hade som nyårslöfte att inte köpa servetter.... Men det har jag inte! Än finns det plats kvar i skåpet. Tycker jag, men det gär inte sambon. :-)

Hannele sa...

cleo, jag har skrivit en liten undantagsklausul för blåklockor :)