Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

6 januari 2019

förr i tiden ❤️

Förr slängde man inte allt, mycket gick att återanvända. Själv kan jag fortfarande ta vara på vackert omslagspapper och spara och återanvända det ett annat tillfälle.

8 kommentarer:

Gunnel sa...

Det finns mycket man kan ta vara på och återanvända.

Hannele på Hisingen sa...

Gunnel, vi slänger nog för mycket bra varor
och köper för mycket nytt ❤️

skogsnuvan sa...

Precis en sådan har jag men med blå kanter. Minns att mamma var så noga med att öppna julklappspapperen så försiktigt för att vika ihop och spara och tänk så fint papper det var förut. Tittar in för att önska dig en riktigt härlig jul. Här i Östjämtland är det 20 grader kallt och en halv meter snö och träden är fulla med snö så nog har vi vinter alltid, mer än vi kan önska.

Hanneles bokparadis sa...

Skogsnuvan, i Göteborg är det nära noll, blåser kallt, trevlig jul!

Klimakteriehäxan sa...

Jag spar kartonger, fint papper, snören. Återanvänder. Mina barn fnissar/fnyser lite men de begriper uppenbarligen inte bättre ...

Hannele på Hisingen sa...

Klimakteriehäxan, min svärdotter återanvänder fint presentpapper... bra egenskap.

Klimakteriehäxan sa...

Jag gör också det. Och blir lite retad ... men det år OK,

Hanneles bokparadis sa...

Klimakteriehäxan, något fel på dem som retar...