Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

27 oktober 2014

(miss)bruk av post it

Intressanta böcker fyller jag ibland med post it.
Mycket bättre än hundöron.

12 kommentarer:

Anna/notonmusic sa...

Post-it lappar kan ej missbrukas, bara brukas. Det är min övertygelse :-)

♥ Hanneles bokparadis sa...

Anna, så tänker jag också ♥
Hundöron är en styggelse :(

Ruben sa...

Post it är OK, hundöron är big NO NO!
Apropå böcker. Läste, att det under Glasnost fanns motsvarigheten till Speakers Corner i Leningrad. Någon myndighetsperson skickade dit en blåsorkester för att "överrösta" talarna så dessa inte hördes. Då kom någon på, att folk skulle ha med sig citroner och ställa sig kring orkestern och äta, eller låtsasäta dessa. Av att se detta fick blåsarna så mycket saliv i munnen att de inte kunde spela. Kan detta verkligen stämma? Fråga din man vad han tror. Det skulle vara intressant att veta.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Ruben, visst är det trist med hundöron, jag köper en del gamla böcker också. Det var ju en kul fråga, vi får se om jag är vaken när maken kommer hem så jag kan fråga honom.

Hannele sa...

P.S.
Ruben, maken svarar:
En skröna...fungerar inte så...det var väl ont om citroner under Glasnost...varför det vattnades i munnen, kanske.

Man slutar inte spelar när man tittar på en citron, eller om någon äter en citron, om nu inte citronätaren står nära, och då menar jag verkligen nära...

Ruben sa...

Tack för svaret. Nog verkade det lite underligt! Jag skall se om jag hittar stället i boken, så kan du få läsa. Dock har jag vare sig post it eller hundörat nämnda sida.
/Ruben

Ruben sa...

Jag har mailat ditt Hanneles julparadis.

Ruben sa...

Hur kan "till" bli "ditt", det var då spooky :-)

Ruben sa...

Hannele, jag kom just på, det är är ju ett utmärkt tillfälle för dig att bidra till den vetenskapliga kunskapsbanken! Nästa gång maken börjar ta ton sätter du igång och käkar citroner så det bara stänker om det. Då får vi se om teorin håller eller ej!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Ruben, tack för tipset! Mannen utan ansikte av Masha Gessen är mycket intressant och aktuell bok, jag har inte läst färdigt...

Sylvia sa...

Her kalles det Eselører.
Hva med et flott kunstnerisk bokmerke?
Men du gjør det vel på sider, som du vil slå opp siden?
Jeg er stor fan av Eselører ........beklageligvis .
God helg, Hannele

Inga M sa...

Hundöron är såååå fult men jag gör dem! Böcker får gärna se använda ut, inga museeförmål.