Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

3 februari 2014

Vinterpromenad med barnbarnet

Jag fick följa med barnbarnet på solig vinterpromenad på Hisingen, tre generationer.

9 kommentarer:

znogge sa...

Trevligt! Här tittade solen fram lite igår så det gällde att passa på!

Helga sa...

Det ser riktigt mysigt ut! Vi var också ute och promenerade med familjen igår men det var väldigt disigt som du såg på bilden...

♥ Hannele på Hisingen sa...

Znogge, solen har varit flitig på Hisingen :)

Helga, skönt att vara ute!

Filifjonkan 1 sa...

Ja så skönt med promenad men hu det ser halt ut där du går. De små springer ju som bara den på halkan men de faller inte såg högt om de ramlar värre med oss. Hoppas det kom lite sol på er här är solen borta sedan länge inte sett den på flera veckor nu.

♥ farmor Hannele sa...

Filifjonkan, jo, svärdotter och sonen fick hålla mej i handen ibland, för dumma jag som inte tog på mej mina fina Icebug-kängor...

ulla laiho sa...

Här har snö och is smält såpass, att man går på asfalt nu. Halkfri promenad till frissan idag således.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Ulla Laiho, tråkigt att allt vitt försvinner...

Filifjonkan 1 sa...

aha ja det var ju synd de skulle du haft på fötterna så hade du gått säkert. Det var nära att jag föll idag men fick tag i farstubroräcket så det klarade sig som tur var. Har spolat den med varmvatten idag så isen har smält så har jag saltat där med.

♥ Hannele sa...

Filifjonkan, visst var det dumt att glömma is-kängorna hemma. Vi försöker också låta solen smälta bort isen från trappor.