Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

16 februari 2014

Sotji inget för mej

Vi har inte tv-kanaler heller, läser hellre regnbågs-Böcker.

11 kommentarer:

znogge sa...

Jag har inte tittat mycket heller. Fem böcker har hämtats på biblioteket och jag har lov...

♥ Hanneles bokparadis sa...

Znogge, låter perfekt :)

ulla laiho sa...

Sitter hellre lutad över mina böcker. Mannen håller reda på Sotji - vi blev etta och tvåa idag - första guldet till Sverige och första medaljen till Finland - fullkomlig harmoni i familjen alltså.

Hannele sa...

Ulla Laiho, kul att samla medaljer för två länder:)

Tankevågor sa...

Har inte heller tittat. Fotboll och hockey gillar jag men att sitta framför en TV och hänga med i allt det här skulle jag aldrig orka. Visst är det Loe som har skrivit "Doppler" den har jag läst men inte den där översta i din hög. Är den bra?

Ha en fin lässöndag!

Lisbeth

Hanneles bokparadis sa...

Lisbeth, jag gillar Loes humor.

Klimakteriehäxan sa...

Snygg regnbåge!Jag gillar också Loe, ända sen den där boken med alla listorna. Undrar vad du tycker om Nuala O F? Och Dictionary of Sex - jag blir nyfiken på vad du saknade för ord ...?

Klimakteriehäxan sa...

Men har du lagt in spamfilter nu??? behövdes det? hos mej fastnar all skit hos blogspot! utan filter!

Klimakteriehäxan sa...

Och så tycker jag LITE synd om dej som inte kunnat titta på skidstafetterna i Sotji - strålande underhållning!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Klimakteriehäxan, irlänningar gillar jag, vissa böcker skaffar man mest på skoj. Loes humor gillar jag. LITE synd är det när man missar hela OS... Jag har fåt tproblem med min blogg, har svårt att uppdatera och kolla kommentarer, håller mej mest i min BOKblogg.

tant Hannele sa...

P.S.
Putin kanske borde lära sig mer om sex, han verkar så osäker och rädd.