Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

30 oktober 2013

Trafikljus

Visst är trafikljus bra, fast nu bygger man bort dem på många ställen.

7 kommentarer:

NinaH sa...

Just det..... ?

Inga M sa...

Aha! Vad kommer istället? Störst - först? Eller rondeller?

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Nina H, trafikljus är bra för de minsta.

Inga M, cirkulationsplatser fungerar bra på många ställen, fast äldre trafikanter vet inte alltid, hur man kör där...

Filifjonkan 1 sa...

Ja trafikljusen fyller sin funktion på många sätt fast har man bråttom så blir man lite irriterad att stå och vänta i evighet på grönt tycker man. Ha en skön dag

♥ Hannele sa...

Filifjonkan, för fotgängare och cyklister känns det tryggt.

znogge sa...

Cirkulationsplatserna ökar drastiskt. Kanske beror det på att något EU-bidrag finns för just dem...

Inga M sa...

Igen då! Igår var jag alltså i Åmål. Där har man alltid haft en huvudgata där trafiken haft företräde. Nu plötsligt var det istället rondeller överallt och de var små och dåligt utmärkta. Jag höll på att krocka ett par gånger, förvirringen var rejäl. Helt ok med rondeller men det måste ju synas tydligt att det är en rondell!