Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

24 juli 2013

Optimist

Under den här bron får inte postbilen plats.

12 kommentarer:

Ruben sa...

Inte bara optimist – Överoptimist!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Ruben, i allra högsta grad... Vem har byggt bilen??

Susie på Stjärnarve sa...

Det här "problemet" verkar vara ganska vanligt. Har faktiskt sett det hända själv. En gång i England då lastbilen inte bara kört emot ett brofundament utan också kilat fast sig. Så det hela slutade med att vägen fick spärras av och alla fick dirigeras om flera mil på på pyttesmå vägar. Det hela tog flera timmar extra. För oss som var där på semester gjorde det ju inte så mycket, men snacka om att engelsmännen var arga. Man undrar ju om inte chaufförerna av höga lastbilar/bussar får lära sig exakt hur höga dom är!?

♥ Hanneles bokparadis sa...

Susie, den här bron är ju inte antik eller gammal... chaufförer kan väl läsa skyltar.

Ruben sa...

Nästan samma färg som på ankornas näbbar!
/R

♥ Hannele sa...

Ruben, du har verkligen ögonen med dej!

NinaH sa...

Lär man sig aldrig?!
Vi blev en gång ((1987!!) sinkade till flyget i New York för vidare färd till SF för att en "truck" kört ner en av denna anledning. Trucken blockerade trafiken i fyra filer ut till Kennedys airport. Vi hade inte kommit vidare om inte vår amerikanske vän o cahufför hade varit smart och kommit på "en väg" ur det hela!;-)
Måste orsaka många problem världen över. För att bilkonstruktörer inte kan beräkna... eller ens läsa(?)

NinaH sa...

"...kört ner en bro...." skulle det förstås stå....;-)

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Nina H, lite förvånad blir man ju...

Gunnel sa...

Det kör många optimister runt här med. Järnvägsbron nere i centrum har stoppat många lastbilars framfart. Men jag trodde chaufförerna var läskunniga.

♥ Hannele sa...

Gunnel, det trodde jag också...

Inga M sa...

Det där ser allvarligt ut. Jag fattar inte hur långtradare ibland vågar svepa under broar med bara några centimeter emellan.