Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

8 december 2012

Isfallsklättring

Sonen gillar när det är minus 10 grader, mörkt och kallt.

8 kommentarer:

Cicki sa...

Wow, så häftigt. Jag har faktiskt fått chansen att testa lite klättring och det är en härlig känsla. Fast så där avancerad blev jag aldrig och numera är inte kroppen längre villig.

♥ Hannele sa...

Cicki, det tycker jag du ska fortsätta med! I någon form... inomhus.

Znogge sa...

Själv föredrar jag när det är 30 grader varmt, ljust och soligt! Men jag kan tänka mig att sonens tillvaro är en större utmaning ;-)

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Znogge, kanske skönt att klättra i 30 grader plus, men sonen var nöjd med en hel dag ute bland is :)

Inga M sa...

Usch så hemskt, åtminstone för oss höjdrädda! Men nu har vi fått in klättrare i familjen, sonens svåger sysslar med detta yrkesmässigt i en hall, så vi får vänja oss vid att hobbyn finns i närheten.
Ha en trevlig andra advent!

♥ Hannele sa...

Inga M, sönerna säger att man vänjer sig...
Ha en trevlig helg!

Klimakteriehäxan sa...

Hu!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Klimakteriehäxan, dom tränar hårt.