Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

3 augusti 2011

Trasmattor till återvinning

Gammelmormors trasmattor tog bara plats.
Hoppas någon får glädje av det gamla skrivbordet.

11 kommentarer:

Ruben sa...

Men, Hannele, ska du bli minimalist??

/Ruben

Dorpan sa...

åh skrivbordet var supervackert

Merja sa...

Det gamla skrivbordet är ju jätte fint!! Synd att man inte bor närmre:)
Hörde på senaste trädgårdsbesöket att man skulle gräva ner gamla trasmattor och madrasser längst ner i rabatten...dom höll fukt till växterna.
Ha det gott!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Ruben, jag har lite grejer kvar ;)

Dorpan, ett skrivbord behöll jag.

Merja, du kunde gärna fått det, vi lämnade till Återvinning, hoppas någon köper det. Hihi, inte lätt för mej att gräva ner mattor på berget...

Anonym sa...

Snälla rara, var lämnade du in trasmattorna - jag är på jakt efter en vit trasmatta och det ser ut som du hade en i din matthög?
/monika

♥ Hannele sa...

Monika, osäker om den där vita mattan var min... Vi var på Kretsloppsparken i Alelyckan. Jag har sett mycket mattor på Emmaus vid Backaplan och Smyrna på Ringön.

Anonym sa...

Jag åker till Alelyckan imorgon, jag funderar annars på att testa att virka av gamla lakan. Jag chansade på att du lämnat mattorna på Emmaus och åkte dit, men tyvärr, det var dock roligt att gå runt där och jag fyndade några böcker och ett litet slipat glas. /monika

♥ Hannele på Hisingen sa...

Emmaus är bra, speciellt om man letar efter böcker ;)

Anonym sa...

Ingen tur på Alelyckan heller med att hitta någon vit trasmatta. Kom hem med en jättesöt "hemvirkad" grytlapp och skira spetsgardiner. Jag fortsätter sökandet.../monika

Klimakteriehäxan sa...

Å barnmattan från Ikea kunde du också skiljas från! Visst var det så att föräldrarna gillade den bättre än vad den yngre gen. gjorde?

♥ mormor Hannele sa...

Klimakteriehäxan, den var nog inte min matta, dottern har en ganska trevlig matta i barnens rum.