Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

1 december 2010

Senilsnöre

Mina glasögon är hela och de fick åka polisbil till akuten. Hemma hittar jag dem inte alltid, nu har jag skaffat senilsnöre till mina progressiva, fast jag inte riktigt fattar hur jag ska använda den.

14 kommentarer:

Inger sa...

Kul bild, tur att glasögonen inte gick sönder och att du inte gick sönder:)

AnnCharlotte sa...

Ha ha...gick pecis och letade efter mina...hittade ett par som jag tog på mig och när jag gick förbi spegeln såg jag att jag hade två par på mig ,) ena uppe på huvet och det andra på rätt plats ;))

Sauerkraut sa...

Haha, roligt namn! Senilsnöre!

NinaH sa...

Byter mellan två sorters glasögon- ett par för långseende ute, vid bilkörning & så, och ett par vid datorn, när jag ska se noter vid pianot & så. Läser gör jag numera helt utan.
Försökte med senilsnöre ett tag. Men funkade inte med två glasögon & övriga situationen & så. Så nu letar jag - åter!;-)...- ständigt efter bortlagda glasögon!;-)
Lycka till med ditt snöre! Funkar säkert bättre!;-)

Znogge sa...

Alla knep som kan vara till nytta ska man ta till vara på!

Sylvia sa...

Jeg har ikke briller enda, i en alder av 45....men jeg lurer på hvor lenge jeg skal forbli uten. Lenge, håper jeg.

♥ Hannele sa...

Inger, och inte en skråma på spårvagnen..

Ann Charlotte, jag kommer för sent ibland, för jag letar..

Sauerkraut, eller hur, vad kan det heta på finska?

♥ Hannele på Hisingen sa...

Nina H, jag har allt i ett, men inte lätt alltid, hemma behöver jag nästan inga. Ibland har jag EN lins när jag kör bil.

Znogge, ändå är inte det enkelt..

Sylvia, maken har inga heller, så kan vissa ha det.

Filifjonkan 1 sa...

Hej Hannele Senilsnöret är kanonbra har jag på alla mina glasögon nu vilket ibland resulterar i att jag har tre par hängandes om halsen hahha men då har jag i alla fall dem när de behövs..skratt Hoppas ditt sår läker fint så du inte får någon infektion så var försiktig

♥ Hannele på Hisingen sa...

Filifjonkan, jag äger bara ett enda par, och kan inte riktigt det där med snöret heller... Jag är väldigt försiktig och ska på måndag ta bort stygnen.

Glädjekällan sa...

Förstår att du inte fattar det ;-)
Ha det gott
Birgitta

♥ Hannele sa...

Birgitta, hihi, inte så lätt :)

Suss o Kai sa...

Vilken fin groda :) kram Suss

♥ Hannele på Hisingen sa...

Suss, grodan fick jag av maken :)
Kram.