Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

11 augusti 2010

Göteborgs kulturkalas

Så mycket gratis musik och nöjen för alla åldrar och smaker,
vi roade oss med ett lyckligt barnbarn i Trädgårdsföreningen.På kvällen såg vi The Queen med Helen Mirren utomhus i Kronhusgården.
I kväll blir det opera på biograf Roy: Madame Butterfly.

11 kommentarer:

Gunilla sa...

Later som ett riktigt trevligt evenemang.

Znogge sa...

Ah, den filmen är klart sevärd!

♥ Hannele sa...

Gunilla, fest hela veckan :)

Znogge, passade bra för vi hade inte sett The Queen.

R # B 3 R T sa...

SVAR: Det var jättegott! :) Vad föredrar du för mat då? :) Haha förlåt för sent svar har inte haft tid att svara på kommentarer på senaste.. Menmen allt fint med dig? :)

♥ Hannele sa...

R#B3RT, toppen, på sommaren ska man vara upptagen :)

Klimakteriehäxan sa...

Bra film. VÄLDIGT bra film.

♥ Hannele sa...

Klimakteriehäxan, instämmer, passade bra att se den gratis nu, för vi hade inte sett den tidigare.

barazile, livpåIrland sa...

Hej, gillar bilderna i din blogg, särskilt av Långholmen men oxå av Göteborgs stora hjul!
hälsningar från Irland
en svensktalande irländska,
liz

Hannele sa...

Liz, tack, jag har inte vågat åka hjulet än..

Lillemor sa...

Vi var också på Barnkalaset i Trädgårdsföreningen med tolvårigt barnbarn. Väldigt trevligt att ha denna vackra oas speciellt för barn!Vi såg på tovning bl.a. och blev så bitna att vi gick till Panduro o köpte garn o nålar... Barnbarnet o jag var sysselsatta hela kvällen o hela nästa dag!
- Har inte varit inne hos dig på ett tag - inte hunnit! Men det är alltid trivsamt att titta in till dig.Tack för många fina bilder o tips!Har just gjort Resfoten till en Favorit...

mormor Hannele sa...

Lillemor, kul, det fanns mycket kul för barnen, mitt barnbarn tyckte mycket även om musikunderhållningen. Resfoten gör verkligen fina och intressanta inlägg.