Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

12 augusti 2010

En russin-dag

Åt nederländsk russinbulle, köpte fransk russinkaka och rom-russin-glass.Till efterrätt Bohuslän Big Band, Ida Sand och Nils Landgren.

13 kommentarer:

Glädjekällan sa...

Kul!
Du festar om du.. härligt!
Ha det gott
Birgitta

♥ Hannele på Hisingen sa...

Birgitta, vi gör så gott vi kan :)

Christian Schickhardt sa...

Visst var det en fantastisk konsert?! Jag följer Nisse Landgren och försöker se honom när jag kan. Han är jättestor i Tyskland, och jag har sett många konserter med honom på tysk tv; men även live som på Stockholms Jazzfestival och Liseberg. Kul blogg, som jag ska följa; tror att jag loggade in mig som följare två gånger av misstag, sorry! Jag är ny i bloggvärlden; startade blogga för två veckor sedan. Ha en trevlig helg och ett fortsatt trevligt Göteborgskalas!

ulla laiho sa...

De där från Degerfors - de är duktiga. Nils Landgren spelar fantastisk på sin trombon. Sådan efterrätt kan man ta påfyllning av.
Vänligen Ulla Laiho

♥ Hannele sa...

Christian Schickhardt, kul att du hittade hit. Maken sa att Landgren varit bättre, vi har sett honom på Liseberg, har några skivor hemma, jag tycker det var väldigt bra konsert, njöt för fullt på Götaplatsen.

Ulla Laiho, Landgren nämnde att han kommer från Degerfors, svängigt i går, vi passar på att lyssna när han kommer till Göteborg.

Helga sa...

Jag älskar Nils Landgren och har så gjort i säkert 20 år. Han ska spela i Uppsala den 1/10. Får se om jag är ledig då...

Hörde du hans sommarprogram?

♥ Hannele sa...

Helga, visst är han bra, nu har vi haft så mycket bra musik gratis i Göteborg under Kulturkalaset, sommarprogrammet har jag missat, tack för tipset.

Polargrevinnan sa...

Jag gillar rom-russin-glass och Nils Landgren och hans band.
De spelar på Jazzens Museum i Strömsholm i kväll, men biljetterna var slutsålda när vi äntligen fick ändan hur vagnen och beslöt oss att gå på konserten.
Ha en trevlig helg.
Kram Viola

Hannele sa...

Viola, lite så för oss också, vi skulle på sommarteater och se på Romeo och Julia, men klart det inte fanns biljetter.. kram.

Znogge sa...

Det gäller att plocka russinen ur kakan...

♥ Hannele på Hisingen sa...

Znogge, jag är nog ganska bra på det :)

Anonym sa...

Russin är godare än vin :)

Eivor

♥ Hannele sa...

Eivor, hahha, jag vill ha allt :)