Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.
16 november 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
28 kommentarer:
Vilka härliga bröd!
Inspiration vet jag.
Ha det gott
Birgitta
låter som min mor.. hon sparar och gör något på allt...=)Låter som mycket goda limpor!/kram åsa
Birgitta, riktigt saftigt och gott.
Ha en mysig söndagkväll.
Åsa, lite av den gamla skolan, men det blev väldigt gott bröd av filen ;)
Kram.
Kan du spara limporna ända till jul???? Tycker han är värd nybakat.
De ser väldigt gott ut.
Ingrid E, väldigt smakrigt saftigt bröd. Inte säkert att maken och jag klarar av att äta upp allt ;)
Är ingen russinmänniska, jag vet inte men mamma köpte alltid det som lördagsgodis och det smakar inte idag så gott...
men annars så såg de goda ut/Ha det gott
Dockmamman, väldigt goda limpor, russin finns så många sorter, jag har ofta ljusa russin i bröd.
De där ser bra mycket godare ut än köpebröd :)
Helga, och det doftar så gott och hemtrevligt ;)
Vilka härliga bröd! ;-)
Kram, Yolanda
Yolanda, mein Sohn liebst mein Brot,
kram ;)
Kuin kuusenkäpyjä! Grankott - muoto on mitä ihastuttavin. Pääsispä maistamaan! KRAM :)
Vilken duktig husmor du är Hannele!
mvh, Anja
Absolut bästa miljötänket! Använd allt, kasta inget eller i all fall så lite som möjligt!
Gissa att jag blev baksugen nu då....
Det är goda limpor det där.
Fast utan russin då....
Vattentornet i inlägget nedan är bara så fint. Hoppas det inte får förfalla helt.
Ha nu en fin måndag.
kramen Synne.
Inte nog med att du bakar, du gör det med stil dessutom. Urfina limpor. Kan riktigt känna doften av dem.
Det är rätt! Inget ska förfaras.
Dessutom är ju hembakat bröd en njutning.
Rita, melkein suomalainen maku,
kram ;)
Anja, jag har lärt mej att inte slänga bra mat, och det blir väldigt bra bröd av fil.
Simone, precis, nu slapp jag ta bilen för att köpa bröd :)
Synne, väldigt avkopplande att baka, jag knådar alltid för hand och filosoferar. Utan russin blir det som vilken limpa som helst, ljusa russin är mildare.
Ha en bra måndag, kram.
Jill, väldigt avkopplande att knåda och baka.
Znogge, familjen saknar mitt hembakade bröd, förut bakade jag varje vecka, inte längre.
Nu ska här bakas bröd! Samlar man alla bloggares recept har man snart en hel liten bok :)
Mossfolk, eget bröd är nyttigt, gott och billigt :)
Oh...så härligt, jag som är så hungrig...det är oliiiidligt/ kram Tyra
Tyra, visst är det avkopplande och mysigt att baka.
och doften i köket får man på köpet. Sedan mättar hembakt bättre
Sus, verkligen, detta är rejält bröd, inte luft.
Mmmmm...disse så supergode ut. Litt søtt i brødet er såååå godt. Og disse var jo så fine å se på også. Jeg hadde klart å spist en hel en alene....tror jeg!! ;)
Sylvia, dessa limpor är väldigt goda,
hela familjens favorit.
Bra gjort precis som min farmor och det är ju så det skall vara.
Återvinna skall stå högt på listan.
Annika
Annika, lite gammaldags tänker jag nog, men det är både roligt och avkopplande att baka.
Skicka en kommentar