Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

7 mars 2008

Kärlek utan kyssar...

Nja, det platoniska är nog inget för mej... Önskar alla en mysig helg.Fika på stan, cappucino med röd mjölk och nybakad äppelbulle.På lördagkväll kan vi ibland göra en god irish coffee, med farinsocker.
Ingen synvilla, det ena glaset är vittvinsglas och lite mindre, tenn. När jag är ute och äter, vill jag gärna ha stark espresso efter maten.

14 kommentarer:

Inga M sa...

Vilka mumsiga bilder! Om det är något jag saknar som mjölkintolerant så är det Irish Coffee! Där går inte att ersätta grädden med något annat tyvärr. Gillar också en stark dubbel espresso efter maten men jag tar hellre en Xanté till.

Hanneles paradis sa...

Inga M, visst är det gott, jag är lite bortskämd med att kunna äta allt, och inte blir det irish coffee varje vecka här heller ;)

Karin A sa...

Så gott! Ha en fin helg! Kram Karin

Lilla P sa...

Fina bilder... Är personligen inte så förtjust i Irish så jag brukar göra med Amaretto istället. Mums. Calvados däremot är fantastiskt gott!

annebelle sa...

Allt det där ser gott ut!

Inkivääri sa...

Ah, mitä herkkuja olet kerännyt - tekisi mieli ihan kaikkia:)

Lantliga drömmar sa...

Den nybakade äppelbullen skulle jag bra gärna vilja smaka! :-)

Nina på Johangården säger sa...

hrm... det hade varit bra att nu bo nära dig. Fasiken så svårt att laga mat med bara en vänsterarm.

chaos sa...

Ohhhh, vad gott! Nu blev jag riktigt sugen på att fika! Jag älskar capuccino, får se till att få lite i morgon i min egen Mukka express!

Hanneles paradis sa...

Karin A, eller hur, önskar dej en fin helg.

Lilla P, jag har konjak i också,
fast det blir ju inte ens varje helg.

Annebelle, visst är det gott med kaffe.

Inkivääri, eikö kahvi olekin hyvää.

Lantliga drömmar, jättegott, du får komma till Göteborg :)

Nina, det låter inget vidare, kom hit.

Chaos, latte är jag inte så förtjust i, men älskar alla sorters kaffe.

Bloggblad sa...

Blir ju riktigt hungrig av det här!
Ska strax ner i köket och fixa kvällens mysmiddag. Jag älskar kaffe med en skvätt Bailey's i... men tyvärr är flaskan slut nu...

Hannele sa...

Bloggblad, visst är det gott med alla sorters olika kaffe,
vi har fyllt på förrådet idag :)

Sylvia sa...

Her passet alt til min gane, Hannele. Mmmmmm...hadde vært godt å starte dagen med dette. Men kanskje litt skummelt med all alkoholen når man er på jobb!!!! hi hi....Espresso er bare såååå godt etter maten, det er jeg enig med deg i!!!!

Hanneles paradis sa...

Sylvia, det är så bra med kaffe, man tröttnar aldrig, för man kan ju ta olika på morgon och kväll :)