Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

8 februari 2008

På tu man hand

Vi har inte fått tillgång till alla rum - men vi hår fått mer egen tid.
(tror det var en mäklarfirma, som beskrev livet med tandborstar)

Jag är ombytlig, just nu skrattar jag åt dessa små vardagshistorier.

18 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

Godmorgon Hannele.
ja den bilden var verkligen talande stor skillnad från storfamlj till tvåsamhet,Många som har väldigt svårt att vänja sig när barnen flyger ut,,,en del kommer aldrig över det!
Tack för rara kommentarer i min blogg
önskar att man inte var så darrhänt när man skall rita fasen också ibland blir det rent hemskt men man får ha fantasi när man ser på mina teckningar,,vinklar och sånt är helgalet ibland men ja det får bli som de kan inte så viktigt,,Ha nu en riktigt bra fredag och om någon skall ha en önskan om sol så är det du!:)

Hanneles paradis sa...

Filifjonkan, jag kommer lätt över att barnen flyger ut, varje sak har ju sin tid, nu kan jag leva mitt liv också, dessutom träffar vi ju barnen ofta ändå.
Jag har inte märkt någon darrhänt med teckningar, de är så fina och man blir glad varje dag, önskar lika solig dag som igår.

Strumpstickan sa...

Fantasin springer iväg och jag ser en bildhistoria där de två ensamma borstarna är nyförälskade och sen blir det en hel massa borstar...

Hanneles paradis sa...

Strumpstickan, haha, det kan gå åt många håll :)

Filifjonkan 1 sa...

Jaha ser att du har rätt inställning till barnens flytt Men som sagt en del sitter fast i att vara mamma hela livet för mycket till o med. Man behöver leva själv med ..

Hanneles paradis sa...

Filifjonkan, hur kul mamma är man, om man bara lever genom sina barn? Jag umgås ganska mycket med mina barn, de tycker ibland att det är kul att träna med mej, gå på konsert och teater, äta lunch tillsammans, speciellt om jag bjuder. Men man behöver eget liv och egna vänner också.
Och umgås med maken på tu man hand ;)

Monica/Moa sa...

Ja livet går vidare även om barnen försvinner iväg.. och det är faktiskt ganska skönt även om man kan sakna de där gosiga barnaåret.. Kram Monica

Hanneles paradis sa...

Monica, saknar egentligen ingenting, jag stortrivs med att umgås med mina vuxna barn, tänk att de har blivit så kloka och duktiga, jag lär mej mycket av dem. Kramar får jag fortfarande :)

Ingrid E sa...

Tycker de två tandborstarna verkar trivas alldeles utmärkt tillsammans medan de många verkar streta åt var sitt håll. Trevligt när tandborstarna lämnar sitt glas och kommer o besöker mig.

Hanneles paradis sa...

Ingrid E, haha, bra beskrivning, trångt verkar det också vara. Det är ju toppen, att tandborstarna kan komma ända till huvudstaden :)

Solkatter & dammråttor sa...

Hihi...ja det var skoj =)
Men du vilka vackra saker din moster målar...och virkar....Min svärmor målade också porslin, så vi har några alster av henne i skåpen.
Ha en skön helg!
Kram/Gunn

Hanneles paradis sa...

Gunn, visst är det roligt att ha saker efter släktingar. Livet har sina olika faser, och denna är också mysig, tycker vi.

gerda-thyra sa...

Jag tycker de två tandborstarna är jättegulliga ihop!

Hanneles paradis sa...

Gerda-Thyra, de har det också mysigt tillsammans :)

Filifjonkan 1 sa...

Hannele: ja visst är det så det skall vara egna bekanta och egen tid, Känns lite lyxigt det med ibland.
jaja så är det nu så är det godnatt från Filifjonkan och ha lite sovmorgon i morgon bitti tror jag skulle vara skönt

Hannele gäspar sa...

Filifjonkan, vi får se, hur det blir med sovmorgonen, maken kom hem från andra sidan Atlanten, han kanske har vänt på dygnet... och vi som ska iväg och dansa.
Natti, visst är vänner gott att ha.

GIS-mormor sa...

Oj Hannele! Akta dig! Älsklingen och jag hade tandborstarna så där nära varann och en morgon när vi skulle borsta tänderna så låg där flera små mellanrumsborstar brevid. Tänk var två tandborstar kan hitta på! :-)

Hanneles paradis sa...

GIS-mormor, haha :)