Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

9 januari 2008

Han ger sej inte

Maken har länge velat anmäla oss till en danskurs, han är väldigt duktigt och det är roligt att få ta en sväng på köksgolvet ibland. Nu har vi anmält oss till grundkurs i Lindy Hop, jitterbug, men det är många anmälda, så kanske vi inte kommer med. Vi testade, när barnen var så små att vi behövde barnvakt. På fotot dansar han med vår dotter.

21 kommentarer:

Lotta sa...

Kul - att dansa är både roligt och otroligt bra motion - hoppas ni kommer med på kursen 8`)

Hannele sa...

Lotta, sant, dans är den roligaste motionen :)

Filifjonkan 1 sa...

Godmorgon Hannele. Skrattar ..så du är så rask i benen så det skall bli danskurs du är inte dålig du så himlars roligt det låter det är ju rena gympapasset med en sådan kurs Hoppas ni kommer med . Pepparkakehuset går åt nu hör jag...j det är lite tomt är julen är ute ur huset faktiskt men vi får fylla upp det med lite annat,,nya krukväxter kanske en i alla fall Ha en skön onsdag

gerda-thyra sa...

Kul! Hoppas att ni kommer med på kursen...alltid roligt att göra något tillsammans... och så kan ju "svängomen" på köksgolvet bli ännu proffsigare än den redan är!
Skönt att slippa barnvakt,va?

Anonym sa...

Det låter kuligt! Jag gillar också att dansa, men maken är inte så dansant... en kurs skulle vi def. behöva ;)

Fru Fundersam sa...

Vilken tur du har som har en så glad man! Låter härligt. Hoppas att ni kommer med på kursen.

Birgitta sa...

Grattis till en dansant man, min man är en toppenman, men jag kan inte få iväg honom på buggkurs, förstår inte det där med dans och tjusningen i det. Kram

rajson sa...

Nu blir även jag lite avundsjuk!Det är nog det sista jag skulle få med min älskade make på.Tur att vi har många andra gemensamma intressen och han tycker der OK att jag snurra runt med andra mer dansanta men på dansgolvet!

Hannele sa...

Filifjonkan, julgardiner i köket får jag byta snart. Vi har dansat en del, men det har blivit mindre fester och annat, inga jobbfester med respektive heller, synd. Ha en fin dag.

Gerda-Thyra, kul att slippa barnvakt och skönt att slippa passa tider, vi njuter verkligen av att kunna ha mer tid att göra saker tillsammans och båda tycker vi om att dansa.

Helga, det fins massa kurser och massa danser,
maken vill även lära sej gammeldans.

Fru Fundersam, jag är väldigt glad och nöjd :)

Birgitta, synd, för dans är väldigt trevligt och bra motion.

Rajson, det kan vara en nackdel med en make, som är duktig på att dansa, för andra kvinnor vill så gärna låna honom :)

annebelle sa...

Åh va skoj att börja dansa. Det ska jag göra när vi inte behöver barnvakt längre. :-)

Hannele sa...

Annebelle, vänta inte så länge :)

Nina på Johangården sa...

Kul med män som vågar och vill dansa. Hoppas ni får plats på kursen.

Hannele sa...

Nina, klart vi vågar :)

MOnica sa...

Jaa ..jag önskar verkligen också att ni får plats på kursen.. så kul det låter.. Jag och sambon har gått en termin på yoga ochså kul... när man kan göra lite annorlunda saker ihop.. Lycka till Monica

Hannele sa...

Monica, visst är det kul att göra saker tillsammans med maken, inte bara med sina tjekompisar.

Anna sa...

Vad jag blir avundsjuk! Det är det enda som jag kan klaga på hos min man, han vill inte dansa...
Men jitterbugg, är inte det jätteavancerat? Ha underbara svängoms.

Hannele sa...

Anna, klart att jitterbugg är avancerad :)
Maken är väldigt duktig och rolig att dansa med.

Nicoline på Fädernegården sa...

Åh vad kul det låter med danskurs. Jag skulle utan tvekan få med mig maken på dans. Men jitterbugg klarar min dumma halva menisk inte av sen jag skadade den när jag lyfte en tung trädgårdssten. Hoppas ni får plats, lycka till och ha så kul.

Hannele sa...

Nicoline, det finns ju jättemånga olika sorters dans, mammas man har en del problem, men gammeldans orkar han med. Var försiktig med lyft, jag rullar. Kram.

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

kul o få dansa.../åsa

Hannele sa...

Åsa, den roligaste motionen jag vet :)