Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

27 december 2006

Christmas Flowers

CLICK on images to enlarge.


8 kommentarer:

cleo sa...

Så mycket fina blommor! God fortsättning och gott slut och gott nytt år och allt på en gång! :-)

Aradil sa...

Fina blommor!
Visst är det en hyacint uppe till vänster - de doftar så gott men jag har inte fått uppleva någon på flera år pga allergiker runt om mig :(

Hannele sa...

Petra, visst är det fint med alla julblommor, ha en bra fortsättning själv.

Aradil, tack. Det är blå hyacint, man kan köpa fina sidenblommor, om man är allergisk.

Anonym sa...

God torsdagmorgon från Filifjonkan Så fina blommeor du har nu att glädjas åt. Den vita med lång stängel är det en Miniamaryllis eller? Ser inte ut som Tazetter heller tycker jag? Orkiden till höger om den är tacksam har en likadan o den har stått länge nu Och nu ser jag den lilla ängeln söööt,, Filifjonkan har änglar på loftet som du vet sen förut! Önskar dig ett tidigt gott nytt blivande år.

Hannele sa...

Filijonkan, den vita är en amaryllis, tazetternas doft tycker jag inte om. Visst är orkidéer väldigt tacksamma, blommar länge, jag tar ut dem på sommaren. Mammas bekant har gjort den fina ängeln av glas.

jill sa...

Åh, så vackert. Har ett par fina grupper hemma också. Kan tyvärr inte känna lukten av dem på grund av täppt näsa. Men ögat njuter.

Misan sa...

Det var en kul variant på julstjärna - annars tycker jag dom är ganska tråkiga...

Hannele sa...

Jill, kul med blommor till jul, jag försöker också hålla liv i det gröna, med varierande resultat. Sköt om dej nu.

Misan, visst är polka-gris julstjärnan fräck, precis i min smak :)