Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

24 november 2006

Lördagsgodis

CLICK on images to enlarge.


Varsågod,_hoppas det_smakar.

11 kommentarer:

Fialotta sa...

De såg fasligt gott ut de där, jag som inte äter godis.

Ann-Marie sa...

Längtar ibland efter en choklad som jag åt en sommar. Vi var då i en choklad fabrik utanför Borgå och handlade. Vad jag vet finns den inte kvar men minnet av den goda chokladen kommer aldrig att försvinna från mitt huvud. Antar att den egentligen inte är så god som jag minns.

Anonym sa...

Godmorgon.
Jaha tydligen dags att äta frukost på din blogg Lite jultomteskum till kaffet kanske. De tomtarna är ett måste hos Filifjonkan barnbarnet är så glad åt tomtarna och chokladasken mums..blir kanske lite för mycket av sådant just i juletid. men det är jul bara en gång om året som väl är. Ha en bra dag Hannele

Anna sa...

Å jag blir alldeles tossig nät jag sitter här o tittar på alla dina bilder med alla möjliga gosaker. Juleskum, sill å snaps, för mig några av julens höjdpunkter. Glögg är oxå så gott o har du provat pepparkakor m ädelost? Mmmm. Anna

Hannele sa...

Fialotta, jag vill ju inte locka dej att börja, men jag minns en jul helt utan godis och det var en plåga.. Lösgodiset är från Frankrike.

Ann-Marie, testa Fazers Blå. Men det är så, det man äter borta, smakar inte lika bra hemma, sista gången jag släper hem bakverk i alla fall.

Filifjonkan, jag försöker vara måttfull, men helt utan vill jag inte vara.

Anna, viss finns det mycket gott på julbordet. Pepparkakor med ädelost äter jag nästan hela december, mums!

Anonym sa...

Oj vad sugen jag blev på godis... tur att det är lördag :)

Lis sa...

Das sind ja ganz "süße" Fotos *ggg*

kirsti sa...

Åhh..Gott!
..och vilket sammanträffande! Sambon gick just iväg till affären för att handla till matbrödsbakning..och frågade mig om jag ville ha något därifrån.
-En chokladkaka! blev jag just då jättesugen på..trots att jag sällan längtar efter godis! Måste bero på höst/vintermörkret att man plötsligt är godissugen!
Trevlig helg!

MariaJ sa...

Joo, makea on heikkouteni, just tässä katsoessani hain suklaapatukan, nam.

cia sa...

ohh, jag som är godisgalen.
just nu skulle jag inte tacka nej till den skålen med karameller.

trevlig lördagskväll

Hannele sa...

Ljuvligt Hemma, tänk, barnen krävde inte heller godis annat än på lördagar, de var så lugna i affären.

Es ist Sonnabend.

Kirsti, det beror säkert på årstiden, man äter ju lite annan mat också.

MariaJ, oli tarkotus olla enemmän suomalaista karkkia, ruattalaisesta suklaasta en oikein tykkää.

Cia, innehållet i den skålen släpade jag hem från Frankrike.