Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

11 september 2006

September 11th

Do you remember what did you do five years ago?


I'm_not fear of flying.

4 kommentarer:

Ingrid E sa...

Jag kommer ihåg att jag satt hemma vid min dator och läste på Allt om Trädgårds forum att något hänt i New York.
www.alltomtradgard.se/forum/
Försökte gå in på Aftonbladet men det var jättesvårt. Sedan blev det TV för hela slanten.

Hannele sa...

IngridE, konstigt, hur man kan komma ihåg vissa saker så tydligt, jag var på jobbet, när någon skrek, vi började kolla Aftonbaldet på webben och alla sprang till källaren till tv-rummet och vi fattade inget.
Idag får man inte ens ta med sej tandkräm eller vatten till flygplanet...

cia sa...

jag vet precis var jag befann mig, näligen på mc Donalds tillsammans med min dotter som ett år tidigare kommit hem efter ett år i USA som utbytesstudent, det var fasansfulla bilder som visades på tv apparaterna som satt uppsatta. allt omkring oss blev alldeles tyst som i en spökstad och vi trodde inte det var sant, senare när vi insåg att det var sant grät vi en skvätt och skickade mail till vänner som bor i USA för att visa deltagande

MariaJ sa...

I was sitting on my couch and it all happened at a real time to me. It was terrible to understand the fact it was not an accident (like the reporter first thought)