Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

3 april 2015

surt, sa jag

har handlat surmjölk och surbröd till helgen, fest!

10 kommentarer:

Anna/notonmusic sa...

Surt sa räven... Det sura som makar bäst! Tycker iaf jag. Siratrömming. Mmmmm

Anna/notonmusic sa...

Smakar bäst skulle det vara :-)

elisa sa...

Rallarhalvor står på menyn då och då - väljer gärna grovt bröd - det är så gott. Fazer är riktigt duktiga på bröd - och så grön marmeladgodis en riktig höjdare. En ask tar slut på nolltid ... och choklad ...

Ulla
http://www.minnatur.blogspot.se/

Hannele på Hisingen sa...

Anna, hyllorna i affären är fulla av sött, jättesvårt att hitta något osötat...

Ulla, jag äter inte godis så fort :)

Annika Christensen sa...

Inga sura miner med andra ord utan nöjd och glad.
Ha en skön påsk.
Annika

Hannele sa...

Annika, tack det samma!

Klimakteriehäxan sa...

Surdegsbröd är jättegott! Men jag bakar inte själv. Tänkte försöka en gång, men det var för krångligt. Fick slänga surdegen. Glas påsk!

Hannele på Hisingen sa...

Klimakteriehäxan, det finns enklare sätt att baka surdegsbröd; man har lite jäst och låter stå ett par dagar. Glad påsk!

znogge sa...

Surt är gott :-)

Hannele på Hisingen sa...

Znogge, eller hur :)