Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

15 december 2013

Inga värmeljus för mej mer

Dessa ljus är bättre. Tidigare höll jag på tutta eld på en spårvagn, nu brände jag stort hål i ny blus på julfest. Att jag inte brände mej mer illa, beror på att jag hade en ulltröja under, ull brinner dåligt. Sonen berättade att brandmän hade mycket ullkläder för.

9 kommentarer:

Inga M sa...

De här funkar också! Inte helt fel!

Filifjonkan 1 sa...

Godmorgon Hannele.
Ojoj sån tur att du inte brände dig svårt. Ja de där är bra ljus jag har ett stort sådant ljus i min ljuslykta ute på farstubron de är jättebra .Ser du kalasar på melonbitar..ja åt i går kväll melonglass hihi mitt i vintern men det var gott det med. ha en bra dag

♥ Hanneles paradis på Hisingen sa...

Inga M, barnvänligare också.

Filifjonkan, jo, jag hade tur båda gångerna, inte kul om spårvagnen börjat brinna heller. Det blir mycket färsk frukt här :)

Helga sa...

Jag kör med både vanliga ljus och batteridrivna. På ytterdörren sitter en lapp där det står. Släckte du ljusen?

Har glömt en gång men det gick bra tack vare mossa i en adventsjusstake som var indränkt i nån antibrand- vätska. Dessutom var ljusstaken gjord av porslin och inte så brännbar.

ulla laiho sa...

Jag har också gått över till batteridrivna ljus för säkerhets skull - det är lika vackert - nästan.

Klimakteriehäxan sa...

Du har haft otur - och tur, verkligen. Men jag köpte såna där ljus, de funkade inte särskilt länge tyv¨rr!

♥ Hanneles paradis på Hisingen sa...

Ulla Laiho, det finns så många andra fina ljus.

Klimakteriehäxan, jo, jag har verkligen haft tur.

Monica sa...

Uff ja det var tur, jag har med fixat batteri ljus de sista jag fick av mor ser ut som ett riktigt, går på timer och är mkt fint!
Brandmänn (min man har ullfrotteställ underst, de är som du säger de brinner dåligt..ha det gott gott kram Monica

♥ Hannele sa...

Monica, praktiskt och tryggt.