Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

28 november 2012

Jag lurade banken på 50 kr

jag fick en utbetalning, fick körda en mil till närmaste öppna bank, betalade 10 kr för parkering, och banken ville ha 50 kr för att sätta in pengarna på mitt konto! Jag bad om ett brunt kuvert, och det är gratis! Det får man inget information om. Man skriver: Gottskrives + kontonummer.

8 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

Morrn Hannele Ja det där är fräckt 50 för att sätta in på ens eget konto bra du visste om det där skall jag komma ihåg med iall man får utbetalningar men det mesta brukar ju sättas in på ens konto direkt är ju bäst så. Minst besvär, Ha en bra dag hoppas vi slipper detta gråväder idag

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Filifjonkan, vi får utbetalningar ibland från Elverket, om vi råkat betala dubbelt av misstag, men då borde Elverket vänta tills nästa räkning kommer och sänka den... konstigt.

Znogge sa...

Hade jag ingen aning om men smart! Banken bjuder inte ens på en förkylning numera :-(

♥ Hannele sa...

Znogge, snåla är dom... ingen ränta heller :(

Katarina sa...

Bra info, Hannele - tack!
Kram!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Katarina, dom pengarna kan man köpa blommor för, kram.

Klimakteriehäxan sa...

Hade jag inte en aaaaning om! Men går man till sin egen bank drar dom ingen avgift - jag var där senast i dag, faktiskt, men det är sällan jag får pengar på det viset nu för tiden.

♥ Hannele sa...

Klimakteriehäxan, min egen bank tar 50 kr!