Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

21 januari 2012

Ingen burkmat här inte

Nyfångad plattfisk, piggvar och rödspätta, tror jag, och havskräftor.

8 kommentarer:

Znogge sa...

Delikat och helt i min smak!

♥ mormor Hannele sa...

Znogge, eller hur!

Klimakteriehäxan sa...

För en vecka sedan var det ÄNTLIGEN läge att köpa färska Smögen-räkor igen. De var ändå inte "gratis" - 20 kr hektot - men efter att under lång tid ha kollat in prislapparna på mer än det dubbla kändes det härligt. Det är nämligen så att i min värld är det inte mycket seafood som slår de där räkorna. Exvis väljer jag stenhårt räkor framför havskräftor ...

♥ Hannele på Hisingen sa...

Klimakteriehäxan, jättebilligt är de inte här heller, för nu har det stormat och annat. Bortskämda jag äter allt som är gratis ;)

Suss o Kai sa...

Mmmm ser gott ut kram suss

♥ mormor Hannele sa...

Suss, verkligen en höjdare,
kram.

Christina sa...

Oj, nu kan du njuta!
Ha det gott!
Christina

♥ Hannele på Hisingen sa...

Christina, det har vi verkligen gjort!