Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

1 augusti 2010

Hos Trädgårdsdrömmar

Vi hade förmånen att få besöka Carinas och Kens underbara trädgård,
man blir lycklig av att gå där och får massa inspiration.Fullt med små fina detaljer, som den fina uppstammade prakttryn
med den vackra stammen i bakgrunden, bild här.Vackrare än så här blir det inte med olika bladfärger och former.Det finns olika tolkningar av en bädd i trädgården (KLICKA på bilderna).Trädgårdsfolk skräms inte av lite regn. En underbar söndag avslutades med herrgårdslunch, slottsfika och besök på traktens största loppis.

8 kommentarer:

Trädgårdsdrömmar sa...

Tack själva för besöket!!!
Det var kul att träffas igen.
Det låter som ni hittade på en hel del efter besöket.
Ha det gott
Carina och Ken

♥ Hannele på Hisingen sa...

Carina och Ken, det skulle vara så roligt att se er på Hisingen. Det blev en riktigt lyckat heldag, även våra män var så nöjda, de tyckte att tiden bara flög i eran underbara trädgård, tack!

Annika Christensen sa...

Nu blir jag avis...
Jag har inte varit där i år menåret är ju inte slut ännu.
Alltid lika fint i deras trädgård.
Ha det gott
Annika

Znogge sa...

Vilken härlig trädgård. Tänk om vår såg ut så...

ulla laiho sa...

Det är så roligt att se "dig" sittandes både här och där i Carinas och Kens trädgårdsdrömmar. Intressant också att se trädgården presenteras ur andras synvinklar - nya detaljer, gamla detaljer ur ett annat perspektiv./Vänligen Ulla Laiho

Inger sa...

Trädgård, fika och loppis, kan inte bli bättre:)

Lena sa...

Och den rosa handväskvattenkannan saknas så klart inte när du är på äventyr! Hur gammal är den nu? Inte lika som dig va? ;)

Hannele på vift sa...

Annika, manblir så lyclöig och inspirerad i Carinas och Kens underbara trädgård, du har all anledning att vara avis ;)

Znogge, man har den trädgård man förtjänar ;)

Ulla, precis, olika människor ser olika saker, det som är så spännande.

Inger, en het underbar dag blev det.

Lena, jo, handväskan har hängt med länge..