Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

9 augusti 2007

Torsdagsjazz

Bohuslän Big Band & Nils Landgren på Liseberg ikväll.
Väldigt bra konsert, solen sken och alla på gott humör.
Sommarens bästa och billigaste nöje med säsongskort.

10 kommentarer:

Lisa/lisasbibliotek.blogg.se sa...

Ibland blir jag så avudsjuk på alla er som bor i "rätt" ände av landet...tänk vilken valfrihet ni har, det händer ju nåt jämt hos er, och dessutom så många saker att välja på.....*djupa suckar* dessutom blir jag avis på all tid du verkar ha....kan du inte dela med dej av ditt överflöd?:)))

Hannele sa...

Lisa, det är sant och jag är väldigt lyckig över det, utbudet är stort och det händer massa roligt som inte kostar massa pengar heller. Jag har alltid utnyttjat min tid, även när barnen var små ;)

Nina på Johangården sa...

då svänger det, katten...

Säger som Lisa, allt händer hos dig. Tror det är dags att flytta bopålarna.

Hannele sa...

Nina, kom ner så ska jag visa lite av stan. Det kan svänga riktigt bra ibland, för maken är duktig på att dansa, även tanter kan bugga :)

Ingrid E sa...

Hörde Nils för ett år sedan på jazzfestivalen. Tycker att han är sådär, lite tråkig faktisk. Hoppas att han är bättre ikväll. Bohuslän big band skulle jag vilja höra.

Hannele! Idag fyller min blogg 1 år! Tack för inspiration och stöd att komma igång och för hjälpen under året. Det är kul att blogga!

Hannele sa...

Indrid E, grattis på 1-årsdagen, visst är det kul att blogga, Nils Landgren har jag hört förut och tyckt om honom, ikväll är det en fin sommarkväll, så det kommer mycket folk.

Filifjonkan sa...

Å är det så dags och Nils Landgren...skall du gå dit då? Skulle tro det i alla fall,, hoppas det blir bra väder då till i kväll så ni slipper bli blöta..hittills har det bara smådroppat lite här hos mig idag
Men det räcker för igår var det fröken Sjö som kom ner (Åskar Blixt syster)

Hannele sa...

Filijonkan, inte kan vi missa torsdagsjazz med Bohuslän Big Band, har sett framemot detta, vädret är underbart, det kommer bli mycket folk, men vi har suttit där och lyssnat under parablyet också.

Det Mörka Hotet sa...

Landgren är kanonbra tycker (lilla) jag!


DMH/Samuel

Hannele sa...

Samuel, det var jättefin konsert, solen sken och Nils Landgren var på gott humör, vi har sett honom live en gång tidigare, jag gillar hans sång.