Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

12 november 2006

Berwaldhallen

Finalkonsert med Arméns Musikkår 06
120 framträdanden har de haft i år, gôrduktiga. Vi har lyssnat på dem på Kungens födelsedag, Kongresshallen i Göteborg, Högvakten, Globen och nu Berwaldhallen. Nationaldagsfirande på Skansen och Riksdagens högtidliga öppnande följde jag på TV, följde inte med till Hamina Tattoo i Finland.

3 kommentarer:

Ingrid E sa...

Det var en fantastiskt fin konsert idag! Roligt att få ha varit med och se och höra hur fint de värnpliktiga i Arméns Musikkår utvecklats under året!

Hannele sa...

Ingrid E, visst var det otroligt fin konsert, jag njöt. Men varför stal de anställda nykomlingarna alla solon från musiksoldaterna på deras sista konsert?!
Och otroligt, så mycket man hinner i huvudstaden på en timme, fast lite kallt var det.

Ingrid E sa...

Jag reagerade också över detta med solona. Det verkar tyvärr som om ledningen är mycket nöjd över att ha fått stamanställda. Gillar värnpliktorkestern! Och saxofonernas stämledare är bäst!