1 augusti 2015

björksav och vetegräs

Fil med smak av björksav är spännande. Vetegräs har länge ansetts vara hälsosamt, man kan odla hemma. Kul att testa olika saker. Klimakteriehäxan rotar i kvargträsket: här.

10 kommentarer:

  1. Åhh den där filen måste jag testa! Bra tips!
    Kram, Titti

    SvaraRadera
  2. Titti, man hittar så mycket roligt nu!

    SvaraRadera
  3. Vad bra att det finns färdig vetegräs även om själva gräset är lätt att odla så är det svårt att pressa ur saften. Undrar hur mycket vetegräs det är i dem? Skall köpa och testa. Vi äter mycket RAW food för att våran son har en neurologissjukdom som heter ME/CFS och han har blivit bättre tack vare just RAWFOOD. Skall tipsa om jucien till honom. TAck för tispet.
    Allt gott
    Annika

    SvaraRadera
  4. Annika, dottern har lagat en hel del raw food, mest för att det är gott och nyttigt.

    SvaraRadera
  5. Spännande med nyheter, undrar om den har kommit hit till oss i obygden också? Låter gott!

    SvaraRadera
  6. Anna, du kan väl fråga i affären?

    SvaraRadera
  7. Det finns så många nya smaker att testa, men en del testar jag bara en gång. Tur att smaken är så olika. Fil med björksav har jag inte sett i min butik. och inte vetegräs heller.

    SvaraRadera
  8. Gunnel, jag delar med sonen ibland ♥

    SvaraRadera
  9. Tack för länken! :-D Måste köpa kvarg i dag, det drar ihop sig till tårtbak om inte annat ...

    SvaraRadera
  10. Klimakteriehäxan, du kan också testa arlas fina Vaniljsås med äkta vanilj...

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥