19 januari 2015

vad gör du med 50 g köttfärs?

Jag gjorde en god omelett, kändes inte ok att slänga.
Omelett, mini-pizza, pastapudding med ekologisk köttfärs. Fler tips?

11 kommentarer:

  1. Soppa med goda grönsaker i också och mycket vitlök!

    SvaraRadera
  2. Inga M, soppa låter ju gott!

    SvaraRadera
  3. En miniburger. Her må du være fantasifull med tilbehøret.
    Du kan også rulle kjøttfarsen som en pølse/ korv, og servere i brød med sennep, ketchup og løk.

    SvaraRadera
  4. Sylvia, bra tips! Denna gång var det dock färdigstekta rester av köttfärs... funkar nog att lägga på bröd och med en ostskiva ovanpå och mikra.

    SvaraRadera
  5. Jag är ockås duktig på att improvisera och att använda upp maten som finns i kylskåpet.

    SvaraRadera
  6. Helga, det är toppen! På många sätt.

    SvaraRadera
  7. Sist jag hade köttfärs över stekte jag lite extra bacon och blandade i tillsammans med creme fraiche och riven ost. Allt detta la jag i ett förgräddat pajskal. Blev supergott efter en kvart i ugnen.

    SvaraRadera
  8. Här hade det nog också blivit en minipizza eller kanske taco om man blandade med lök och paprika.
    Känns väldigt lite har aldrig lagat med så lite.
    Annika

    SvaraRadera
  9. Gunnel, låter ju har gott som helst!

    Annika Christensen, taco låter ju bra... Detta var en liten rest, räckte utmärkt när jag var ensam hemma.

    SvaraRadera
  10. Jag hade också gjort en omelett! Kan varieras i det oändliga och köttmängden räcker bra.

    I dag blir det fredagens fisk till middag. Här sparas mycket :-)

    SvaraRadera
  11. Znogge, toppen att inte behöva slänga mat.

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥