Blev bjuden på en hembakt semla med mandelmassa igår. Den var god mår du tro:)Ha en bra dag!
Merja, det kan jag tro!
Urk!
Helga, precis :(
I Stockholm säljs det bara goda semlor!Ha det gott!/Ruben
Ruben, lyckliga du!
Mandelmassan är den viktigaste ingrediensen i semlorna, tycker jag - är nog en choklad- och marsipangris.Fina tips på köttfärsresten!
Ulla Laiho, jag håller med!
Det vill man ju inte ha!Annika
Annika Christensen, verkligen inte!
Inte bra alls :-(
Znogge, de kunde ju ändra lite på utseendet...
Blää! Ska vara äkta.
Inger, eller hur!
Begriper mig inte alls på detta experimenterande med semlor! Ture Sventon hade varit bestört!!!
Anna, dessa läskiga skapelser ska inte kallas semlor!
tack för din kommentar ♥
Blev bjuden på en hembakt semla med mandelmassa igår. Den var god mår du tro:)
SvaraRaderaHa en bra dag!
Merja, det kan jag tro!
SvaraRaderaUrk!
SvaraRaderaHelga, precis :(
SvaraRaderaI Stockholm säljs det bara goda semlor!
SvaraRaderaHa det gott!
/Ruben
Ruben, lyckliga du!
SvaraRaderaMandelmassan är den viktigaste ingrediensen i semlorna, tycker jag - är nog en choklad- och marsipangris.
SvaraRaderaFina tips på köttfärsresten!
Ulla Laiho, jag håller med!
SvaraRaderaDet vill man ju inte ha!
SvaraRaderaAnnika
Annika Christensen, verkligen inte!
SvaraRaderaInte bra alls :-(
SvaraRaderaZnogge, de kunde ju ändra lite på utseendet...
SvaraRaderaBlää! Ska vara äkta.
SvaraRaderaInger, eller hur!
SvaraRaderaBegriper mig inte alls på detta experimenterande med semlor! Ture Sventon hade varit bestört!!!
SvaraRaderaAnna, dessa läskiga skapelser ska inte kallas semlor!
SvaraRadera