
Idag tror vi ofta att det mesta är giftigt, fast de mesta är ätbart. I Sverige använde man berberisbär mycket för C-vitaminets skull. Inger Ingmanssons bra bok
Kan man äta sånt? har kommit ut med ny upplaga, där finns recept och tips på vilda växter. Fråga på biblioteket och ut och plocka rallarros och annat.
Mhm. Tveksamt om jag orkar ... brukar bli mätt ändå ...
SvaraRaderaKlimakteriehäxan, det är ju spännande att lära sig mer om växter!
SvaraRaderaDen boken ska jag se om de har på Biblioteket. Verkar intressant!
SvaraRadera/Ruben
Ruben, mycket bra bok, det mesta är ätbart.
SvaraRaderaBra idé - den kunskapen har många av oss inte längre.
SvaraRaderaHelga, det är väldigt spännande att lära sig mer om växter och bär.
SvaraRaderaDen måste jag läsa!
SvaraRaderaAnn-Christin, jag tror du skulle gilla boken!
SvaraRadera