22 augusti 2014

Kan man äta sånt?

Idag tror vi ofta att det mesta är giftigt, fast de mesta är ätbart. I Sverige använde man berberisbär mycket för C-vitaminets skull. Inger Ingmanssons bra bok Kan man äta sånt? har kommit ut med ny upplaga, där finns recept och tips på vilda växter. Fråga på biblioteket och ut och plocka rallarros och annat.

8 kommentarer:

  1. Mhm. Tveksamt om jag orkar ... brukar bli mätt ändå ...

    SvaraRadera
  2. Klimakteriehäxan, det är ju spännande att lära sig mer om växter!

    SvaraRadera
  3. Den boken ska jag se om de har på Biblioteket. Verkar intressant!
    /Ruben

    SvaraRadera
  4. Ruben, mycket bra bok, det mesta är ätbart.

    SvaraRadera
  5. Bra idé - den kunskapen har många av oss inte längre.

    SvaraRadera
  6. Helga, det är väldigt spännande att lära sig mer om växter och bär.

    SvaraRadera
  7. Den måste jag läsa!

    SvaraRadera
  8. Ann-Christin, jag tror du skulle gilla boken!

    SvaraRadera

tack för din kommentar ♥