Tiden går fort när man har kul. En av de stora kulturchockerna var, när jag såg en svensk hälla fil i en tallrik och hälla socker på, usch vad äckligt! Finnar DRICKER naturell fil ur glas, de söta yoghurtarna fixar jag inte än.
Tur du i alla fall hade traditionerna med dig! Maken har inet förlikat sig med såna "surheter" någonsin- fast han varit här längre än du!;-) Jag får äta min allena. Japp: äta!;-) Men jag tar den utan socker!!!;-)
Grattis till 40 år i Sv!
SvaraRaderaInget socker på min fil heller:)
grattis till de 40 åren som svensk boende:)
SvaraRaderaHa en underbar dag!!
Yoghurt ska vara lite sur...och tjock ;))
SvaraRaderaDu satsar väl på 40 år till???
Tur du i alla fall hade traditionerna med dig! Maken har inet förlikat sig med såna "surheter" någonsin- fast han varit här längre än du!;-) Jag får äta min allena. Japp: äta!;-) Men jag tar den utan socker!!!;-)
SvaraRaderaSmaken är som baken! Jag äter ur tallrik men utan socker!
SvaraRaderaInger, sur fil i glas :)
SvaraRaderaBerit, det snöar här...
Ann Charlotte, det har vuxit rötter på Hisingen ;)
Nina H, det var både sur fil och surbröd i Finland :)
Znogge, finnar dricker ur glas till mat.
Jag kan tänka mig att det var/ är många stora skillnader mellan Finland och Sverige. Berätta gärna om fler det är så intressant.
SvaraRaderaGrattis till de 40 åren!!
Helga, fakttiskt fler skillnader än jag trodde..
SvaraRadera