Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.
4 maj 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
Stryk messmöret och vi är överens! O'boy är delikat!
Znogge, har inte druckit O'boy sedan 1971, men messmör blir jag sugen på ibland..
Jag gillar messmör men inte oboy eller söt limpa... Min farmor var norska så vi åt en hel del getmesost också...
Helga, getmesost är inte riktigt min favorit, men messmör köper jag ibland fortfarande.
Svar; jag använder 30, 40, 60 och ytterst sällan 90 allt beroende på smutsighetsgrad och material...
Helga, sonen säger att allt ska tåla hög temperatur, jag tror inte riktigt på honom..
Skicka en kommentar