Visst är mitt nya bord bra, man kan gömma mackorna under locket,
så skatorna och flugorna inte kan ta dem.
Hittade müsli-skorpor, men de smakade mest vaniljessens, synd.
De bästa skorporna gör jag av färsk vetebulle, men då gråter maken, för han tycker jag förstör när jag torkar färska bullskivor i ugnen.
Ah, gott!
SvaraRaderaMin mormor bakar också alltid skorpor av pinfärsk vetebröd. De är iaf de godaste skorporn
a jag vet, så jag förstår dig!!!
Kram!!
Annika, visst är det gott :)
SvaraRaderaKram.
Hej Hannele Ja viss tär skorpor gott. Jag far till ett bageri en mil från mig och handlar en jättepåse hos dem för deras skorpor smakar som änglabröd ungefär mums är det.
SvaraRaderaFilifjonkan, sånt bageri har vi inte,
SvaraRaderaså jag får göra själv :)
Ska det vara en skorpa så ska den smaka kardemumma eller saffran! Inga osötade tråkpåsar här inte ;-)
SvaraRaderaZnogge, av vanligt vetebulle blir det söta med kardemumma och några russin i, mums :)
SvaraRaderaJeg elsker ditt bord, Hannele. Er det ikke Ikeas popcorn-bord du har der?
SvaraRaderaJeg liker "finurlige" saker som kan benyttes til mer enn èn ting.
God påske til deg. Kram
Sylvia, ingen aning, ska ha den ute i trädgården, ha en fin påsk, kram.
SvaraRaderaMåste bli smaskiga skorpor....
SvaraRaderaHaha, ja jag förstår maken. Tycker visserligen också om skorpor... men är nog ännu mer förtjust i färska bullskivor :)
SvaraRaderaAnn Charlotte, supergoda, passar perfekt till en trädgårdsarbetare :)
SvaraRaderaMossfolk, maken blir inte helt utan ;)
GRATTIS! Hoppas att du får sitta vid ditt nya bord och njuta!
SvaraRaderaSmart bord.
SvaraRaderaKanske skulle du göra italienska biscotti istället - det är också gott! Lite synd på färsk bulle tycker jag med!
Ingrid E, tackar, där får inte alla barn och respektive och barnbarn inte plats.
SvaraRaderaHelga, jag gillar inte italienska biscotti..