Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

3 juni 2018

firat vår mor 86 år ❤️

Vi har firat min 86-åriga mor, min lillebror lagade god mat, rabarberpaj till efterrätt. Mamma mår bättre nu när min bror installerade liten bärbar klimatanläggning hos mamma, denna värme har varit tufft för hennes hjärta.

4 kommentarer:

skogsnuvan sa...

Ja att ha det väldigt varmt inomhus och inte kunna sova ut på nätterna måste vara väldigt jobbigt speciellt om man är äldre. Jag har en faster som är 90 och hon klagar på värmen också.
Här i svala fisksjön har vi inga problem med värmen någonsin. Det är alltid svalt inomhus även om det är varmt ute. Däremot har vi motsatta problem Nu med storm och 3-4 grader så har jag börjat elda igen. Det är rått och kallt annars

Hanneles bokparadis sa...

Skogsduvan, har man inte helt friskt hjärta, så orkar inte kroppen med värmen.

Lena i Wales sa...

Grattis!
Förstår att det är jobbigt för många äldre i er värme. Hon borde vara i Wales, här mår vi inte dåligt av värmen direkt och gillar man färgen grått har man kommit till rätt plats.
Ha en fin helg!

Hanneles bokparadis sa...

Lena i Wales, hihi, min mor är som jag; trivs väldigt bra hemma ❤️