Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

7 januari 2016

skållat kornbröd

Kornbrödet blev saftigt när man skållade mjölet först.

9 kommentarer:

Rost och rädisor sa...

Ser väldigt gott ut!

Polargrevinnan sa...

Kornmjöl är nytt för mig. Det är värt ett försök.
Ha det bra på det nya året.
Kram Viola

♥ Hannele på Hisingen sa...

Anette, enkelt och gott.

Viola, korn är vanligare lite mer norr, kan bli smuligt men blir bra när man skållar först. God fortsättning!

Gunnel sa...

Jag har aldrig bakat med kornmjöl. Vet faktiskt inte om jag någon gång smakat kornmjölsbröd. Kram

♥ Hannele på Hisingen sa...

Gunnel, korn har speciell smak som jag gillar.
Kram

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Tack för receptet, det ska jag baka! Gillar kornmjölsgröt så det låter som det är ett bröd för mig :-)

♥ Hanneles bibliotek sa...

Karin, jag gillar också kornmjölsgröt ♥

znogge sa...

Mmm... så gott!

♥ Hanneles bibliotek sa...

Znogge, en delikatess för oss som gillar kornsmak :)