Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

23 december 2015

min julklapp och mitt nyårslöfte

Smart köpa gymkort nu, typ dubbelt så dyrt efter nyår.Jag har haft en bild av mej som en grå liten tant, som springer fort, men nu har jag slarvat med träningen och är inte snabb - och har inte åkt inlines på flera år nu. Barnbarnen springer fortare än jag, så det blir ett nytt gymkort som julklapp till mej själv.
Drömmer fortfarande om att klara chins och TRX-träning är kul.

8 kommentarer:

Gunnel sa...

Springer fort gör inte jag heller längre, men det duger, tycker jag. Gym är inte min passion, men jag har lovat mig själv att det måste bli fler skogspromenader. Ha det bra.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Gunnel, skogspromenader är toppen!

Inger sa...

God jul!

Helga sa...

Bravo - bästa julklappen!

GOD JUL och ett gott nytt år!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Inger, tack detsamma!

Helga, eller hur :)
God jul!

ulla laiho sa...

Nä, grå tant kan du aldrig bli!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Ulla Laiho, julkram ♥

Klimakteriehäxan sa...

Applåderar din ambitionsnivå!