Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

23 maj 2015

GöteborgsVarvet 21 km lördag 23 maj 2015

Göteborgsvarvet : den kompletta guiden för löpare och åskådare av Anders Hilmersson köpte jag nu, har faktiskt sprungit 10 gånger, tittat på sonen som sprungit dubbelt så många gånger som jag. Jag lyssnar på maken som spelat saxofon för alla 60 000 löpare. Jag hittar bra åskådare-platser på Hisingen trots trängsel.
Vad jag pratar om när jag pratar om löpning av Haruki Murakami innehåller personliga essäer, inte bara om löpning utan även om livet och hans författarskap. Det låter trevligt att uppleva 'runner's blues', kanske ska jag testa Mizuno skor.

7 kommentarer:

karin-odlar-sin-trädgård sa...

Tack för boktipsen! Ska nog läsa den där om löpning av Murakami till sommaren :-) Har läst en massa inlägg på din blogg nu som jag missat för att jag haft för mycket med jobbet, kändes väldigt avkopplande en fredagskväll, tack för din blogg Hannele! :-)

ulla laiho sa...

Min svärson och hans bror ska springa Göteborgsvarvet.

Min dotter har sin bästis i Göteborg och hälsar på denna helg och då passar de på.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Karin, tack för dina snälla ord ♥

Ulla Laiho, vi får hålla tummarna för dem!

Anna/notonmusic sa...

Jag tutar nog hellre i en lur än springer Hannele! Olika falla ödets lotter och maraton är inte min lott :-)

tant Hannele sa...

Anna, detta är "bara" halv...

Klimakteriehäxan sa...

Utanför mitt fönster springer just nu en tät löparskara, säkert flera tusen. I regn och blåst ... skönt att vara inne!

♥ Hanneles bokparadis sa...

Klimakteriehäxan, här skiner solen :)