Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

17 juli 2014

Navid Modiri, oensam sommarpratare i P1

Navid Modiri är en ung begåvad man som har många projekt på gång, nu även sommarpratare i P1. Navid har åsikter om det mesta; från att småbarnsföräldrar borde förbjudas att använda mobil till att inte kul att skämta om vad som helst. Hans band Navid Modiri och Gudarna såg jag spela för många år sedan på Fridhems Folkhögskola där jag gick en skrivarkurs på sommaren. Han har även inspirerat mej att göra saker som jag har varit rädd för. En intressant sommarpratare som ska bli kul att följa, han kommer säkert att dyka upp i morgontidningen med nya projekt. Foto: Carlos Zaya

2 kommentarer:

Carlos Zaya sa...

Hej!

Jag ser att du har använt en bildomslag på Navid Modiri som jag äger bild och användningsrättigheter till. Dessutom så är omslagets layout i ägo av tidningen ETC. Det är väldigt lätt att tro att man kan fritt fram ta bilder från nätet och använda hur man vill, i detta fall på din blog. Men, i själva verket så bryter man mot lagen enlight 6 kap enligt lag (1960:729). Vilket betyder att man inte får lov att använda en bild utan upphovsmannens godkännande och ekonomiska kompensation. Därför har jag egentligen rätt att skicka över en faktura på totalt gånger 3 av bilden köpvärde för åtillåten användning och ingen angiven namn på fotografen. Man, jag kan se mellan fingrarna den här gången om du ser till att lägga mitt namn under bilden som fotograf och copyright. Så löser vi det hela fint. Jag hopas och tror att du tar åt dig detta i framtiden. En hjälpande hand och info bara. Tack!

/Carlos Zaya

♥ Hannele på Hisingen sa...

Carlos Zaya, jag visste inte att det inte var ok att göra reklam för ETC, till 99% använder jag egna foton (jag har även helt egna foton på Navid!). Jag har läst någonstans att exempelvis bilder på böcker får man använda från förlagets sida, om man typ gör "reklam" för böckerna.
Jag hittade inte ETC i min stormarknad, tänkte köpa den... Denna bild kommer från Readly från min iPad. Min ekonomiska vinst för att göra reklam för din tidning är noll kronor.