Welcome to Hannele's paradise on Hisingen. Inte bara drömmar, utan verklighet. __ Sumeba miyako. Home is where you make it.__ "Var du än bor, lär du dig älska det," japanskt ordspråk. En liten trädgård på 810 m² på ett berg, blandat med natur och tuktade buskar och fruktträd, nära havet, skog, åkrar och öppna landskap, nära alla storstadens nöjen. Trädgårdsblogg halva året.__ "Paradiset finns här, just nu, bara du har vett att ta vara på det." My own photos (CLICK on images to enlarge). Besök även: Hanneles bokparadis.

3 januari 2010

Ute ur leken

Årets första teaterbesök, barnen köpte biljetter till maken, jag fick följa med. Gästspel av 123 Schtunk med Ute ur leken, utsåld improvisation om Shakespeares damer, sevärt, många skratt och funderingar.

13 kommentarer:

Inger sa...

Snälla barn du har...

billan sa...

Vilken tur du hade som fick följa med!
Bara jag tål att se dagsljus utan att tårarna rinner skall jag också ut och göra några islyktor, man kan stoppa i både det ena och det andra:)
Må så gott!

♥ Hannele sa...

Inger, ja, lite tur har vi haft ;)

Billan, precis, bara ens fantasi begränsar, vad man kan frysa i islyktor och göra roliga möster, ha det bra.

Synnøve. sa...

Det är alltid skönt med ett gott skratt.
Har inte varit på teater någon gång.
Om jag tänker efter är det länge sen jag var på bio med....
Börjar kanske bli dax för ett besök snart.

Kramen.

Znogge sa...

Låter som en trevlig start på det nya året! Skratt och tankar kan vi inte få för många av.

Britt sa...

Trevligt//Britt

Filifjonkan 1 sa...

Hej Hannele. God fortsättning på nya året. Så du har varit på teater med låter spännande.Alltid trevligt att gå på det så man får skratta, Här är det nyårsrevyer som man gått på och skall gå på med . Ha det så bra.

Polargrevinnan sa...

Ni fick en bra start på det nya året. Teater i alla dess former är underbart, och vi behöver skratta omväxlande med tårar, bara man blir berörd.
Isblommor har jag aldrig gjort, måste pröva.
Önskar dig allt gott under 2010.
Kram Viola

♥ Hannele sa...

Znogge, mycket bra start.

Britt, mera teater åt folket.

Filifjonkan, trevligt, jag tror inte jag sett nyårsrevy live någon gång.

Viola, teater är alltid trevligt, isblommor är så trevligt så här års, bra sysselsättning för trädgårdstokiga, kram.

Trädgårdsdrömmar sa...

Vi var på cirque du soiel i Göteborg....på första parkett...Dom drog upp publiken för att medverka....Jag satt hela föreställningen och var livrädd. Hmmm hur heter Jag är invalid på engelska..Inte för att jag är det men man kan väl ljuga. Svärsonen blev uppdragen och avklädd tröja och t-shirt. Han brydde sig inte, men det gjorde Ken för han tänkte att det kunde likaväl varit han som fått stå där blek och ......Svärsonen är vältränad.
Vi ska aldrig sitta långt fram igen på någon föreställning av något slag. Men av någon anledning så tror jag att du skulle kunna improvisera bra på en scen.....
Vi är för blyga.
Kram Carina

Hannele sa...

Carina, hihi, här fick också publiken vara med, och de som kom för sent, blev rejält uppmärksammade. Det var kul, vi skrattade verkligen :)
Kram

Trädgårdsdrömmar sa...

Tack!! Jag ska aldrig gå på någon föreställning!!!Iallefall inte på första pakett och jag tänker aldrig komma sent. Det var på tal om att gå och titta på Riverdance.. Vi har sett dom tidigare och då medverkade inte publiken..men man vet ju aldrig... vill verkligen inte steppa på scen.
Carina

Hannele sa...

Carina, det är inte så vanligt att sånt händer, de tvinar ingen. Vår teaterintresserade dotter vill alltid sitta längst framme för att kunna se ordentligt.. kram.